Opettajat

Lina Leed

rehtori

Lina Leed (ennen Iina Lappalainen) tunnetaan aiemmin Iinan Kristallipuodin perustajana. Hänellä on 25 vuoden kokemus eklektisestä noituudesta ja 14 vuoden kokemus energiahoidoista keskittyen chakrajärjestelmään, kristalleihin ja henkioppaisiin. Energiahoidoissa hänen erikoisosaamistaan ovat noitahaavan hoitaminen yhdessä Hekaten kanssa sekä elämäntehtävien tutkiminen. Lina opettaa yleisiä aineita ja kristalleja sekä toimii noitahaavaseremonioiden ylipapittarena.

Mathilda Isaksson

co-founder

Mathilda on tehnyt syvän matkan oman voiman ja sisäisen äänensä löytämisessä. Costa Rican viidakkoa myöten hän on työstänyt omia haavojaan, rajoituksiaan ja sukulinjansa traumoja. Kommunikointi ja työskentely eläinten, kasvien, puiden ja muiden luonnon henkien kanssa sekä erilaiset symbolit ja energiatyöskentely ovat Mathildan tapa harjoittaa noituutta. Suomen Noitaopistossa Mathilda on opettanut oman sisäisen äänen löytämistä ja intuition vahvistamista.

 

Katariina Krabbe

opettaja

Katariina otti ensimmäiset askeleensa noituuden ja magian parissa 24 vuotta sitten samalla, kun teki tutkimusta uuspakanallisesta noituudesta pro gradua varten. Kymmenen vuotta sitten hän astui shamanistiselle polulle, joka on nykyään erottamaton osa hänen eklektistä noituuttaan. Hänen erikoisalaansa on ohjata varjotyöskentelyä itkutyöpajojen ja -retriittien muodossa Tunnesukellus-toiminimellään. Koulutukseltaan Katariina on folkloristi, joten hän tuntee myös kotoisen kansanperinteen hyvin.

Katariina opettaa noituuden historiaa, vuodenkierron juhlistamista, sanamagiaa ja keittiönoituutta.

 

Henrica Fagerlund

opettaja

Henrica Fagerlund aka Kuuninjatar tunnetaan kuun feminiinienergiassa ja syklisyydessä elävänä opettajana sekä esiintyvänä artistina. Hän on kokoontunut kuupiirinsä kanssa täydenkuun ja uudenkuun rituaaleihin usean vuoden ajan sekä kanavoi kuumanifestointirituaaleja. Hän tiedostaa, miten nainen on kytkeytynyt kuunsyklien vaiheisiin myös sisäisen kiertonsa kautta ja miten molempien syklien syvempi ymmärtäminen on suureksi avuksi oman voimansa valjastamisessa.

Henrica opettaa kuun kierrosta ja sen vaikutuksista.

Elina Sjöblom

opettaja

Elina Sjöblom tunnetaan Sysimaan noitana. Hän on perustanut Sysimaa osuuskunnan, Pakanalliset syysmessut ja Magiapuodin. Hänellä on 30 vuoden kokemus yrttinoituudesta. Pääasiassa hän työskentelee lääke- ja magiayrttien parissa. Puutarhanhoito, yrttien kasvatus ja kerääminen sekä erilaisten magiatuotteiden valmistus on hänelle jokapäiväistä puuhastelua. Häneltä löytyykin satoja magiareseptejä sekä erilaisia loitsuja. Elina työskentelee myös erilaisten henkiolentojen kanssa.

"Minulla on magiahuone, jossa saan olla keskellä purkkeja, putkiloita, kasvien osia, öljyjä, luun palasia, outoja liemiä, sekavia tuoksuja ja monimutkaisia kirjoituksia. Voin uppoutua jopa päiviksi tuonne omaan maailmaani, joka tuottaa suunnatonta mielihyvää, kutkuttelee aivosolujani tutkimaan lisää, testailemaan ja saavuttamaan tuloksia. Jaan mielelläni tuon magiahuoneen tuotoksia ja reseptiikkaa kanssanne."

Elina opettaa mm. magiatyökaluja, magian etiikkaa, henkityöskentelyä ja kasvimagiaa.

Johanna Pääkkönen

opettaja

Ilvesjoen noitana tunnettu Johanna on kulkenut noituuden polulla yli 20 vuotta. Hän seuraa erityisesti hoodoo kansanmagian perinteitä, hakee ja välittää akaaista sielun tietoa. Johanna on animisti, hän työskentelee kasvien, jumaluuksien ja esivanhempien kanssa yhdistäen ikivanhoja tapoja omiin kokemuksiinsa. Häntä on aina kiehtonut keho-mieli-yhteys, fyysisen ja ei-fyysisen vuorovaikutus.

Johanna opettaa eläinkommunikointia toisella vuosikurssilla.

Johanna Pääkkönen

Lilli Vinberg

opettaja

Lilli kulkee monella nimellä, yksi niistä Indigoilves. Hänessä on aina ollut kyky nähdä ja aistia näkymätön, mennyt, nykyinen ja tuleva. Hänen polkunsa noitana oli aina itsestään selvä ja jo varhaisina teinivuosina, rakkaimmaksi ja luontaisimmaksi työkaluksi valikoituivat Tarot-kortit.

Muun noituuden ohella Lillillä onkin monien vuosien kokemus korteista katsomisesta ja reilut 3 vuotta sitten hän alkoi pitämään YouTube -kanavaa (Indigoilves Tarot) kollektiiveille tarottulkinnoille, sekä tarjoamaan myös henkilökohtaista korteista katsomista.
Hänen mielestään Tarot-kortit voivat avata meille ovia sekä oman itsemme että ympäröivien ulottuvuuksien äärettömiin syvyyksiin. Ne voivat tarjota viisautta, ohjausta ja oivalluksia omalle polullemme ja henkiseen kehitykseemme, kuin myös tarjota apua ihan jokapäiväiseen arkeen.

Lilli opettaa tarot-kortteja.

Lilli Vinberg

Heli Jutila

opettaja

Heli on energiahoitaja ja Reiki Master. Hän käyttää mieltä ja tahtoa tärkeimpinä työkaluinaan sekä hoidoissa että opetuksessa. Heli aloitti matkansa energian maailmaan kristallien kautta yli 30 vuotta sitten opiskellessaan mielenterveyshoitajaksi.

Energialla todellisuuteen vaikuttaminen, shamaaniset työkalut, parantaminen ja opettaminen (tai vaahtoaminen, kuten rehtori asian ytimekkäästi ilmaisee) ovat tärkeä osa tämän eklektisen noidan todellisuutta. Heli työskentelee energiaan liittyvien palveluiden parissa.

Heli opettaa energiatyöskentelyn perusteita ja energiahoitamista.

Heli Jutila

Anne Mari Lampimäki
opettaja

Anne Marin matka näkymättömiä rajoja ylittävällä polulla on alkanut yli 20 vuotta sitten. Tämä tähtienvälinen tulkki ja kosminen seikkailija kulkee myös nimellä Starpriestess.

Anne Mari on evoluutioastrologi, joka nojaa vahvasti sielunkiertoon sekä karman vaikutukseen. Hän yhdistää astrologiaa myös työskennellessään henkimaailman sekä eläinten kanssa. Astrologia on Anne Marille sieluntiedettä, minkä salaisuuksia hän on valmis avaamaan kaikille heille, ketä tämä universaali kieli kutsuu luokseen.

Anne Mari opettaa astrologiaa kaikilla vuosikursseilla.

 

Anne Mari

Mili Kemppi
opettaja

Henkivälittäjä Mili on erikoistunut edesmenneiden kanssa kommunikointiin. Milin missio on vaikuttaa ihmisten elämään positiivisesti henkilökohtaisten ja lohdullisten meedioluentojen kautta.

Meedio sekoitetaan usein selvänäkijään. Henkivälittäjänä Mili ei tee energiahoitoja eikä tulkintoja siitä, mitä esimerkiksi tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, vaan kanavoi lohdullisia ja tarpeellisia viestejä henkimaailman puolelle siirtyneiden ihmisten välittäminä.

Mili opettaa mediumismia kaikilla vuosikursseilla.

 

Mili

Yhteydenottolomake Opettajille

Tunnetko paloa viedä Suomen Noitaopistoa eteenpäin? Onko sinulla tarjota meille tietotaitoasi?

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhetydessä. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan [email protected].

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuoja- ja rekisteriehdot.