Opettajat

Iina Lappalainen

rehtori

Iina Lappalainen tunnetaan Iinan Kristallipuodin perustajana. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus eklektisestä noituudesta ja yli 10 vuoden kokemus energiahoidoista keskittyen chakrajärjestelmään, kristalleihin ja henkioppaisiin. Energiahoidoissa hänen erikoisosaamistaan ovat noitahaavan hoitaminen yhdessä Hekaten kanssa sekä elämäntehtävien tutkiminen. Suomen Noitaopistossa Iina opettaa yleisiä aineita, kristalleja ja energiatyöskentelyä sekä toimii seremonioiden ylipapittarena.

Katariina Krabbe

opettaja

Katariina otti ensimmäiset askeleensa noituuden ja magian parissa 23 vuotta sitten samalla, kun teki tutkimusta uuspakanallisesta noituudesta pro gradua varten. Kymmenen vuotta sitten hän astui shamanistiselle polulle, joka on nykyään erottamaton osa hänen eklektistä noituuttaan. Hänen erikoisalaansa on ohjata varjotyöskentelyä itkutyöpajojen ja -retriittien muodossa Tunnesukellus-toiminimellään. Koulutukseltaan Katariina on folkloristi, joten hän tuntee myös kotoisen kansanperinteen hyvin. Suomen Noitaopistossa hän opettaa noituuden historiaa, vuodenkierron juhlistamista, sanamagiaa ja keittiönoituutta.

 

Henrica Fagerlund

opettaja

Henrica Fagerlund aka Kuuninjatar tunnetaan kuun feminiinienergiassa ja syklisyydessä elävänä opettajana sekä esiintyvänä artistina. Hän on kokoontunut kuupiirinsä kanssa täydenkuun ja uudenkuun rituaaleihin usean vuoden ajan sekä kanavoi kuumanifestointirituaaleja. Hän tiedostaa, miten nainen on kytkeytynyt kuunsyklien vaiheisiin myös sisäisen kiertonsa kautta ja miten molempien syklien syvempi ymmärtäminen on suureksi avuksi oman voimansa valjastamisessa. Henrica opettaa kuun kierrosta ja sen vaikutuksista.

Jenni Kivikoski

"Noituus on asia, mikä on asunut sisälläni lapsesta asti - joskin se pysyi aika pitkään piilossa. Ajattelen, että johtuen menneiden noitien kokemuksista, mitkä kulkee monien meidän mukana tänäkin päivänä, tämän ajan noituus tarvitsee turvallisen maaperän ja ympäristön voidakseen olla vapaa ja täydessä voimassa. Onneksi nykyinen maailmamme mahdollistaa tämän. Oma noituuteni ilmenee mm. aistien herkkyytenä, yhteytenä luontoon, elementteihin ja muihin ulottuvuuksiin sekä energiana sisälläni ja ympärilläni. Työskentelen tiiviisti tarotkorttien sekä energioiden kanssa. Sekä kortit että energiat toimii upeana työkaluna ja viestien välittäjänä tämän meidän maailman, sekä muiden ulottuvuuksien välillä."

Jenni opettaa Noitaopistossa korttitöskentelyä ja energiahoitamista.

 

Elina Sjöblom

Elina Sjöblom tunnetaan Sysimaan noitana. Hän on perustanut Sysimaa osuuskunnan, Pakanalliset syysmessut ja Magiapuodin. Hänellä on 30 vuoden kokemus yrttinoituudesta. Pääasiassa hän työskentelee lääke- ja magiayrttien parissa. Puutarhanhoito, yrttien kasvatus ja kerääminen sekä erilaisten magiatuotteiden valmistus on hänelle jokapäiväistä puuhastelua. Häneltä löytyykin satoja magiareseptejä sekä erilaisia loitsuja. Elina työskentelee myös erilaisten henkiolentojen kanssa.

"Minulla on magiahuone, jossa saan olla keskellä purkkeja, putkiloita, kasvien osia, öljyjä, luun palasia, outoja liemiä, sekavia tuoksuja ja monimutkaisia kirjoituksia. Voin uppoutua jopa päiviksi tuonne omaan maailmaani, joka tuottaa suunnatonta mielihyvää, kutkuttelee aivosolujani tutkimaan lisää, testailemaan ja saavuttamaan tuloksia. Jaan mielelläni tuon magiahuoneen tuotoksia ja reseptiikkaa kanssanne."

Elina opettaa Noitaopistossa mm. magiatyökaluja, magian etiikkaa ja yrttimagiaa.

Minna Haverinen

Minna tulee Noitaopistoon opettamaan itsetuntemusta Human Design- energiatyyppi tuntemuksen kautta. 

"Human Design tuotiin tietoisuuteeni noin kaksi vuotta sitten. Kun sain tietää oman energiatyyppini tuntui kuin iso kivi olisi otettu pois harteiltani. Olin puhunut ja opettanut eri energiatyypeistä ja niiden eroista jo viisi vuotta omassa työssäni, ja johdattanut asiakkaitani tunnistamaan ja käyttämään omaa energiaansa (sitä kuka ja millaisia he ovat) "oikein" luodessaan omaa elämäänsä ja yritystoimintaansa. Elämää, joka tuntuu hyvältä, jossa tekeminen, oleminen ja manifestointi on helppoa.

Olin ihan pöllämystynyt, kun Human Design laskeutui eteeni. Että oikeasti on erilaisia energiatyyppejä. Human Design antoi minulle selityksiä, vahvistusta sekä helpotusta siihen, että "minussakaan ei oikeasti ole mitään vikaa, ‘vaikka’ olen tällainen". Sekä siihen, mitä olin jo tiennyt ja opettanut. Odotan innolla, että pääsen jakamaan tätä tietoa Noitaopistossa."

Minna Haverinen

Yhteydenottolomake Opettajille

Tunnetko paloa viedä Suomen Noitaopistoa eteenpäin? Onko sinulla tarjota meille tietotaitoasi?

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhetydessä. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan [email protected].

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuoja- ja rekisteriehdot.